HTML

Autodesign - skiccelj autót!

Nem elég fantáziadúsak, nem elég tetszetősek az utcán az autók? Ragadj ceruzát, mutasd meg, Te milyen autókat látnál szívesen!

Friss topikok

  • : Tiszteletem! Én nem is tudom mióta rajzolok komolyabban autókat de valamikor megy valamikor nem .... (2012.10.26. 00:01) Stílus. Most.
  • Haibane: tetszik a verda, Jócóval okosba el tudnám intézni a hitel akkor megy? Kipuffogódobot lehet lyukasz... (2010.04.16. 09:45) Mióta rajzolok autókat?

Linkblog

Malacorr visszatér

2012.10.26. 10:57 AlbaZen

Mindenki emlékszik az 1989 körül bemutatott VW Passatra, amely igencsak megelőzte korát, és a kilencvenes években végig egy korszerű autónak számított. Ennek volt egyedüli jellegzetessége a malacorr, ami valamilyen okból jól állt neki. Mostanában olyan érzésem van, mintha a VW próbálná visszahozni a malacorrot az UP! modellel, amit egyébként üdvözlök. Nekem tetszik. Mi lenne, ha megalkotnánk a malacorr sportos kupéját, jelen esetben nem Sciroccot, mert az már foglalt, hanem legyen újra Corrado!


Ezen felbuzdulva ceruzát ragadtam és íme az eredmény:

Corrado.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://autoskicc.blog.hu/api/trackback/id/tr724871145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása